De ervaring van Paul

"Ik werk onregelmatig als chauffeur bij een grote bouwonderneming. Regelmatig heb ik avond- of nachtdiensten. Hierdoor is mijn slaapritme heel wisselend. Om wel voldoende slaap te hebben ben ik mij online gaan verdiepen en kwam ik uit bij stof melatonine. Na verschillende producten te hebben uitgeprobeerd, maar niet helemaal tevreden te zijn, gebruik ik nu al een tijdje Valdispert Nacht Melatonine. Deze helpt mij sneller in slaap te vallen!* Wat mij een goed gevoel geeft is dat Valdispert mij helpt met een goede nachtrust Valdsipert Stemming bevat oa. extract van rhodiola, maar mijn lichaam er niet aan went en zelf ook actief blijft om een gezonde slaap te behouden.”

Paul (53), Alkmaar

 

*dit gunstige effect wordt verkregen met inname van 1mg melatonine kort voor het slapen gaan.