Helpt bij

 • STRESS SITUATIES

  Helpt bij stresssituaties[3][4]

 • ZENUWACHTIG GEVOEL

  Helpt bij een zenuwachtig gevoel[2]

 • INNERLIJKE ONRUST

  Geeft rust en ontspant[5]

 • CONCENTRATIE

  Verbetert de concentratie[1]

Werkzame stoffen

Ginseng

Ginseng is de naam die wordt gegeven aan bereidingen uit de wortels van verschillende soorten uit het geslacht Panax in de Klimopfamilie (Araliaceae).

Folaat

Folaat is een in water oplosbaar vitamine uit het vitamine B-complex.

Yoga helpt je ontspannen

Weinig energie, druk in je hoofd? Met eenvoudige Yoga oefeningen voel je je snel fitter zonder je veel inspanning.

Verkooppunten

Direct online te bestellen bij

Winkels

Details ingrediƫnten

 1. Ginseng [↑]

  Ginseng is de naam die wordt gegeven aan bereidingen uit de wortels van verschillende soorten uit het geslacht Panax in de Klimopfamilie (Araliaceae). Ginseng wordt gebruikt als algemeen tonicum vooral in het Verre Oosten, met name China, Korea en Japan en is al jarenlang een van de meest populaire kruidengeneesmiddelen.

 2. Citroenmelisse [↑]

  Melissa Officinalis oftewel Citroenmelisse is een sterke bossige vaste plant en stamt uit het oostelijke Middellandse Zeegebied. De hele plant is licht behaard en ruikt sterk naar citroen. Het extract wordt uit de droge bladeren van de plant gewonnen. Citroenmelisse heeft een rustgevende invloed en helpt de zenuwen ontspannen.

 3. Zink [↑]

  Zink is een mineraal en onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Zink is oa goed voor de concentratie, het geheugen en houdt de geest helder. Zink komt in kleine hoeveelheden voor in veel verschillende voedingsmiddelen. Het zit in vlees, kaas, graanproducten, noten en schaal- en schelpdieren zoals garnalen en mosselen.

 4. Folaat [↑]

  Folaat is een in water oplosbaar vitamine uit het vitamine B-complex, dat soms vitamine B11 wordt genoemd. Het draagt onder andere bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest.

 5. Valeriaan [↑]

  De wortel van Valeriaan bevat vluchtige olie en valepotriaten die een rustgevende invloed hebben. Valeriaan wordt gebruikt bij een zenuwachtig gevoel, stresssituaties, om lekker te slapen en examenspanning. Valeriaan is een plantaardig middel dat op natuurlijke wijze rust brengt.